Velkommen til Det Vilde Vesten!

Velkommen til Det Vilde Vesten!  

 

…Støvet hvirvler op i små tætte skyer over jernbaneskinnerne, hvis slidte overflader kaster dansende lysglimt omkring sig i den skarpe sol. Fire maskerede mænd spejder ud i horisonten, hvor en kulsort og pulsende gigant langsomt kommer til syne. Indhyllet i røg, hvæsende og skramlende æder den meter for meter af jernbanesporet. Da den er helt tæt på, flænses luften af revolverskud, der får den sorte gigant til at klodse alle bremser i, så gnisterne fyger fra det skoldhede metal. Den står knap helt stille, før en af de maskerede mænd retter sit våben mod de to skræmte lokomotivførere. Hans grove stemme får det til at risle koldt ned ad ryggen. – Stig ud! Dette er et røveri!...

 

I Wild West Express® sætter du dig i chefstolen hos et af de håbefulde togselskaber, og din opgave bliver nu, at opbygge Vestens mest succesfulde jernbaneforretning. Mens du holder alle dine konkurrenter fra fadet ved at udmanøvrere dem, sabotere dem eller endda stjæle deres gods, skal du samtidig bringe dine egne togvogne – bugnende fulde af varer, kvæg og passagerer – trygt igennem det lovløse landskab og sikkert frem til endestationen. Og det er ingen nem opgave…

 

Scenen er sat for Wild West Express®, et lettilgængeligt, strategisk brætspil, som udspiller sig i 1880’ernes Vilde Vesten i USA, hvor jernbanenettets vækst eksploderer i samme takt som antallet af togselskaber, der kaster sig ud i en vild og blodig konkurrence om passagerernes og virksomhedernes gunst. Konkurrencen om at fragte gods og passagerer er benhård og opskriften på at opnå markedsandele kan være både krævende, usympatisk og livsfarlig.

 

Wild West Express® er et spil, hvor både held, strategi og kynisme kan være de nødvendige hjælpemidler, hvis du vil kæmpe dig frem til den samlede sejr.

 

Det kræver en person af rette støbning, hvis man skal opnå succes i en vild og lovløs verden, hvor alle kneb og beskidte tricks gælder.

 

Toget kører nu! Tør du stige på?

 

Alfabetisk indeks  |  Sitemap