quizzone stories 1 til 4 er de populære og underholdende quizspil, der er nemme at tage med på rejsen og perfekte til hygge i hverdagens små pauser.


I både quizzone stories 1, 2, 3 og 4 er der 100 flotte og farverige billeder fra hele verden, hvilket giver quizzone stories® en ekstra dimension i forhold til traditionelle quizspil.

 

Billeder af alt fra berømte bygningsværker til naturfænomener og kendte danskere stimulerer hukommelsen og sætter kulør på gættelegen.

 

De populære spil er fra 2-8 spillere og fra 15 år.

 

Spillet indeholder 100 billeder og 600 spørgsmål. Spilletid fra 15 minutter.

 


  

  

 

Eksempel på et kort fra quizzone stories

 

          

 

 

Hvad hedder denne by? 

New York

 

New York er også destinationen for prisen af Zamunda i filmen Coming to America.

Hvem spiller rollen som prinsen?

Eddie Murphy

 

Eddie Murphy udgav i 1987 stand-up-showet Raw. Stand-up-showet Nu som mennesker havde premiere i 2011. Hvilket komikerpar lavede dette show?

Casper Christensen og Frank Hvam

 

Hvam læste, før han blev stand-upper, på Landbohøjskolen i København for at blive dyrlæge. Nævn et andet ord for dyrlæge, som kommer fra latin.

Veterinær

 

Veterinærer arbejder blandt andet i zoologiske haver. I Københavns Zoo findes nogle halvaber kaldet lemurer, som kun lever vildt på øen Madagaskar. I hvilket farvand ligger Madagaskar?

Det indiske Ocean

 

I det Indiske ocean ligger også øgruppen Seychellerne med hovedstaden Victoria. Victoria var også navnet på en engelsk dronning, der sad på tronen i mere end 63 år.

I hvilket århundrede blev hun født?

Det 19. århundrede (1819)

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

     

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Alfabetisk indeks  |  Sitemap