Hvem bliver den største jernbanebaron i Det Vilde Vesten?Støvet hvirvler op i tætte skyer over jernbaneskinnerne ... Fire maskerede mænd spejder ud i horisonten, hvor en kulsort, pulsende gigant kommer til syne. Da den er helt tæt på, flænses luften af revolverskud, og toget bremser op. Det står knapt stille, før en grov stemme får det til at risle koldt ned ad ryggen.  – Stig ud! Dette er et røveri! ...


Velkommen til Wild West Express® og 1880'ernes Amerika. Det er tid til at opbygge det mest succesfulde togselskab med stationer spredt udover hele Det Vilde Vesten. Nedkæmp dine modspillere – og fyld lommerne med dollars ved at købe, fragte og sælge gods.

 

Men pas på! Dine konkurrenter bruger ufine metoder for at forhindre din succes. Brug derfor også din egen bande af desperados til at stjæle modspillernes gods, eller afspor deres tog med dynamit, så de bliver forsinkede i jagten på succes.

 

Læg den rigtige strategi – og se dit togimperium vokse!

 

Wild West Express® er et lettilgængeligt brætspil med strategiske og taktiske elementer. Man kan være 2-5 deltagere, og alle fra 12 år kan være med.

 

 

 

Ekstra Bladet

Nordjyske

Politikken

Fyens Stiftstidende

Jyllandsposten

Spilcompagniet.dk

 

Læs alle anmeldelserne her

Læs FAQ omkring Wild West Express her

 

SPILLET ER UDGÅET AF PRODUKTION 

 

Alfabetisk indeks  |  Sitemap